Menu
×

Nuomos sąlygos

Automobilių nuomos sąlygos:

AUTOMOBILIŲ NUOMA
Nuomininkas privalo turėti galiojantį pasą arba galiojančią asmens tapatybės kortelę. Taip pat turi būti pateiktas B kategorijos vairuotojo pažymėjimas. Vairavimo stažas – ne mažesnis nei 2 metai, amžius – ne mažiau nei 25 m. Juridiniai asmenys privalo pateikti įmonės registracijos pažymėjimą, įgaliojimą, patvirtinantį turimą teisę atstovauti įmonei ir įmonės vardu nuomotis automobilį, bei B kategorijos vairuotojo pažymėjimą.
Darbo valandomis nuomojamas automobilis turi būti paimtas ir pristatytas į sutartą vietą. Po darbo valandų ir savaitgaliais pagal išankstinę sutartį ir apmokėjimą. Darbo laikas nuo 8:00 iki 22:00.

APMOKĖJIMAS UŽ NUOMOS PASLAUGAS
Visa nuomos kaina kartu su depozitu (100 €.) turi būti sumokėta prieš pasiimant automobilį banko pavedimu arba grynaisiais pinigais. 

NUOMOJAMŲ AUTOMOBILIŲ DRAUDIMAS
Į automobilio nuomos kainą įskaičiuotas transporto priemonių valdytojų civilinės atsakomybės draudimas ir Kasko draudimas, pagalba kelyje, keleivių draudimas. Krovininiam transportui yra sumokėti kelių mokesčiai. Draudimas galioja visoje Europos Sąjungos teritorijoje. 
DRAUDZIAMA: Išvykimas iš Lietuvos Respublikos teritorijos nuomojamu automobiliu galimas tik gavus raštišką nuomotojo sutikimą. Už savavališką išvykimą iš LR teritorijos be nuomotojo raštiško leidimo taikoma 1000 €  bauda. Rida: maksimali vidutinė vienos paros rida – 500 km. 

NUOMININKO ATSAKOMYBĖ
Nuomininkas prisiima visą atsakomybę nedraudiminio įvykio atveju. Perdavęs vairuoti automobilį kitam asmeniui, atsako už visus padarinius. Pažeidęs kelių eismo taisykles, privalo sumokėti baudas. Vagystės atveju negrąžinęs automobilio raktelių ir automobilio dokumentų nuomotojui, nuomininkas privalo atlyginti visą padarytą žalą.

Nuomininkas yra visiškai atsakingas nuomotojui už automobilio tyčinį arba neatsargumo pasekoje įvykusį gedimą ir kitų nuostolių atlyginimą, tuo atveju, jei draudimo kompanija neatlygina padarytų nuostolių. Vairavus automobilį apsvaigus nuo alkoholio ar kitų narkotinių/psihotropinių medžiagų taikoma 2000 € bauda.

Nuomininkui nutraukus sutartį nepasibaigus nuomos laikotarpiui nėra suteikiamos nuolaidos. Nuomininkas privalo sumokėti pilną nuomos mokestį nepritaikius nuolaidoos, taip pat sumokamos 20% netesybos nuo visos sumokėtos sumos.

SUGEDUS AUTOMOBILIUI
Ivykus eismo įvykiui ar dėl kitų priežasčių negalint toliau eksplotuoti automobilio pirmiausia turite susisiekti su mumis tel: +37060942330 arba +37060807049. Tuomet suteikiame Nuomininkui kitą automobilį, o nesant galimybės pasiūlyti kito automobilio, grąžiname pinigus, jei Nuomininkas yra nekaltas dėl susidariusios situacijos.

Visos teisės saugomos @2016 Carsbooking.